Maseczka czekoladowa dla cery wrażliwej

Maseczka czekoladowa dla cery wrazliwej

Składniki

  • 2 łyżeczki serka homogenizowanego,
  • 1 łyżka kakao,
  • 2 łyżeczki startej czekolady,
  • szczypta cynamonu.

Sposób przygotowania

Naczynie z wymienionymi składnikami postawić na drugim naczyniu z gorącą wodą i mieszać tak długo aż powstanie gęsta papka. Następnie ostudzić.

Zastosowanie

Delikatnie ciepłą papkę rozsmarować na twarzy. Zmyć po 20 minutach ciepłą wodą. Maseczka stosowana raz w tygodniu łagodzi podrażnienia.


koszt całkowity:
X Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.