Algonquin

Algonquin

Receptura:

  • 50 ml whisky,
  • 25 ml wytrawnego wermutu,
  • 25 ml soku ananasowego,
  • lód kruszony.

Akcesoria:

  • kieliszek koktajlowy typu martini / szklanka do whisky,
  • shaker,
  • woreczki do lodu / kruszarka do lodu.

"Algonquin" - przepis na drinka

Do wypełnionego lodem shakera wlać wermut, sok oraz whisky. Po wymieszaniu przelać zawartość do kieliszka w 3/4 wypełnionego kruszonym lodem.


koszt całkowity:
X Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.