Casino

Casino

Receptura:
40 ml ginu,
10 ml likieru wiśniowego maraschino,
10 ml pomarańczowej wódki bitters,
10 ml soku z cytryny (~1/4 cytryny),
lód.

Dekoracje:
kawałek skórki cytryny,
wisienka koktajlowa.

Akcesoria:
kieliszek koktajlowy,
shaker,
wyciskarka do cytrusów.

Sposób wykonania
Do shakera wypełnionego lodem wlać wszystkie składniki, mocno wstrząsnąć a następnie przecedzić do schłodzonego kieliszka. Dekorować zakręconym kawałkiem skórki cytryny i wisienką koktajlową.


koszt całkowity:
X Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.