Piña colada

Pina colada

Receptura:
30 ml likieru kokosowego lub białego rumu,
30 ml mleczka kokosowego,
90 ml soku ananasowego,
lód.

Dekoracje:
plasterek ananasa,
wisienka koktajlowa,

Akcesoria:
kieliszek koktajlowy typu hurricane,
mikser.

Sposób wykonania
Do wypełnionego lodem miksera dodać składniki i mieszać do uzyskania jednolitego koloru. Następnie przelać do schłodzonego kieliszka. Dekorować plasterkiem ananasa i wisienką koktajlową.


koszt całkowity:
X Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.